logo
Зворотній зв'язок
  • Один із Лідерів

    західної України
  • Вигідні ціни

    та гарантовані знижки
  • Передові технології

    проекту, виробництва та монтажу

Монтаж сендвіч панелей чи класичне будівництво: що краще?

Монтаж сендвіч панелей
18 Червня, 2020

Монтаж сендвіч панелей чи класичне будівництво: що краще?

Популярність сандвіч панелі як будівельного матеріалу пояснюється дуже просто: вони монтуються легко і швидко. Порівняємо два варіанти спорудження невеликого садового будинку: класичний та сучасний.

Ціна будівельних матеріалів

Навіть одноповерхова споруда площею до 50 кв.м. в класичному виконанні потребує міцного фундаменту, який витримає цегляні стіни, бетонне перекриття і дах. Сендвіч панелі ціна яких значно нижча за цеглу, не потребують значних витрат на фундамент. Економія на будівельних матеріалах відчутна. Але це ще не все, заощадити вдасться також на перевезенні важких будматеріалів, використанні спецтехніки та виконанні складних робіт. Адже сендвіч панелі монтуються легко, транспортуються виробником до об'єкта будівництва та розраховані на довгий термін експлуатації. Водночас це екологічне будівництво, а в приміщеннях з сендвіч панелей безпечно жити і працювати.

Терміни виконання робіт

Технологія класичного будівництва передбачає певні зупинки для якісного виконання бетонних робіт. Мурувати стіну на щойно залитому фундаменті не можна. Ще одна затримка ― погодні умови. Найкраще залити фундамент восени, а будівництво розпочинати навесні. Таким чином на спорудження невеликого садового будинку піде не менше одного року. Технологія сендвіч панелі монтаж дозволяє робити попри різні погодні умови. Тут просто скласти графік будівництва і дотримуватися термінів. Сучасні матеріали дозволяють будувати швидко і якісно.

Додаткові роботи

Вимурувати стіни, зробити перекриття та облаштувати дах ― це лише початок. Цегляний будинок потрібно утеплити, щоб не сплачувати в майбутньому зайві кошти за теплову енергію. Купити сендвіч панелі ― це отримати два в одному: стіни разом з утеплювачем. Погано підібраний утеплювач для цегляних стін може створити проблеми в майбутньому. Конденсат вологи між стіною і утеплювачем призводить до появи плісняви. В сендвіч панелях теплоізоляційний матеріал надійно встановлений між двома захисними шарами, потрапляння вологи всередину неможливе. Ще одна перевага сендвіч панелей над звичайними стінами ― високий рівень звукоізоляції. А якщо додати ще й готовність до експлуатації без додаткового зовнішнього оздоблення, то отримаємо суттєве заощадження на додаткових роботах. Висновок однозначний: садовий будинок з сендвіч панелей обійдеться власнику дешевше, а будівельні роботи займуть значно менше часу, ніж класичний варіант з цегли і бетону.

Де сендвіч панелі купити у Львові?

Пропонуємо замовити все в комплексі: проект, будівництво, монтаж. Компанія “Модуль” працює саме так. Клієнт розповідає, що хоче отримати, а ми виконуємо всі роботи. Втілюємо в життя різні мрії: від невеликих садових будинків до промислових об'єктів значних розмірів. Робимо це швидше та дешевше, ніж при класичному варіанті будівництва. Якісні сендвіч панелі Львів замовляє в компанії-виробника “Модуль”.

+389 (99) 999-99-99
+389 (99) 999-99-99