logo
Зворотній зв'язок
  • Один із Лідерів

    західної України
  • Вигідні ціни

    та гарантовані знижки
  • Передові технології

    проекту, виробництва та монтажу

Чому клієнти обирають сендвіч панели від “Модуль”?

Cендвіч панели від “Модуль”
18 Липня, 2020

Чому клієнти обирають сендвіч панели від “Модуль”?

Компанія “Модуль” ― перевірений часом надійний партнер. Ми будуємо з сендвіч- панелей все: від невеликих магазинів до чималих виробничих приміщень. Клієнт приходить з ідеєю, а “Модуль” втілює її в життя.

Модуль ― це 16 років досвіду на ринку сендвіч-панелей

Купити сендвіч панелі не складно: ринок переповнений пропозиціями. Але ми пропонуємо більше: втілення ваших ідей в проекті, власне виробництво панелей та практичний досвід монтажу.
Ми 16 років працювали над створенням надійного бренду, який бере на себе відповідальність за кожен етап реалізації проекту. Знаємо про сэндвіч панели все і постійно слідкуємо за інноваціями в галузі. Знайдемо найкращий варіант для втілення вашого задуму в життя, перетворимо ідею в проект, виготовимо та доставимо на об'єкт необхідні матеріали, виконаємо монтаж та допоможемо ввести будівлю в експлуатацію.
Наша репутація ― це відгуки задоволених клієнтів, які рекомендують нас друзям і знайомим. Саме це надихає і допомагає постійно вдосконалюватися.

Цінуємо кожного замовника

Для компанії “Модуль” індивідуальний підхід ― не просто слова. Ми працюємо з новим проектом, використовуючи набутий досвід, але постійно шукаючи найкращих шляхів реалізації. Принципи нашої роботи дозволяють дати найкраще кожному клієнту.

  • Ми розпочинаємо зі знайомства із замовником та безкоштовної консультації щодо будівництва з сандвіч панелі. Для нас важливо зрозуміти, що саме потрібно клієнту, і знайти найоптимальніше рішення.
  • Ми цінуємо ваш час. Терміни будівництва об'єктів з сендвіч-панелей узгоджуємо ще на стадії проектування та неухильно дотримуємося домовленостей. Власне виробництво і склад матеріалів додає нам впевненості, ми не залежимо від постачальників та перевізників.
  • Ми знаємо, як правильно заощаджувати. Закритий цикл від проекту до введення споруди в експлуатацію допомагає уникнути неефективних витрат у собівартості. Наші клієнти отримують сендвіч панелі ціна яких нижча завдяки оптимально налагодженому комплексу робіт.
  • Ми пропонуємо сертифіковану продукцію. Виробництво будівельних матеріалів ― це відповідальність за безпеку та здоров'я людей, які будуть працювати у зведених нами будівлях. Тому сертифікати відповідності державним нормам та санітарно-епідемічні експертизи продукції наші сендвіч-панелі проходять регулярно.

Не важливо, що ви плануєте будувати: маленький продуктовий магазин чи великий виробничий цех. Компанія “Модуль” гарантує особливий підхід до кожного клієнта.

Комплекс робіт: від проекту до монтажу сендвіч-панелей

Якщо шукаєте де сендвіч панелі купити, оцініть не лише вартість матеріалів, але й виготовлення проекту, доставку панелей на будівельний майданчик, роботу бригади з монтажу та додаткові витрати на введення об'єкта в експлуатацію. Компанія “Модуль” пропонує всі послуги в комплексі.

Створення проекту майбутнього об'єкта

Після безкоштовної консультації наші спеціалісти аналізують вихідні дані, готують завдання для проектувальника, узгоджують деталі із замовником, проводять розрахунки, виготовляють проектну документацію. Далі йде авторський нагляд за процесом будівництва та гарантія дотримання виконавцями робіт норм і стандартів зведення будівель із сендвіч-панелей. На завершення співпраці компанія “Модуль” займається введенням в експлуатацію готового об'єкта.

Власне виробництво сандвіч панели

Після узгодження проекту з клієнтом та розрахунку необхідної кількості панелей ми запускаємо замовлення у виробництво. Контролюємо як терміни виготовлення сендвіч- панелей, так і якість сировини для їх створення. Власне виробництво ― запорука впевненості у добротності створених нами матеріалів для швидкого зведення надійних будівель.

Сендвіч панелі монтаж перевіреними бригадами

Дотримуватися узгоджених термінів будівництва нам допомагає графік постачання сендвіч-панелей з власного виробництва та підбір фахових бригад. Роботи проводяться з дотриманням європейських стандартів та нових технологій. Наше вміння ― запорука надійності та довгого терміну служби ваших будівель.

+389 (99) 999-99-99
+389 (99) 999-99-99